Waar te koop

Houdt deze pagina goed in de gaten, het RijnRund® zal op steeds meer plekken voor u verkrijgbaar zijn!

Winkels
Om weer echt te proeven, moeten we terug naar het platteland. Melk die rechtstreeks van de koe komt, kaas van eigen makelij, kakelverse eieren, door de molenaar gemalen meel, appels, peren en kersen, zó uit eigen boomgaard en nu ook RijnRund® van de runderen uit de KrommeRijnStreek. Boerderijwinkels en landwinkels hebben het allemaal in huis. Boodschappen doen van de boer zijn verser dan vers, puur en oorspronkelijk. Over de kwaliteit valt niet te twisten, iedereen krijgt waar voor zijn geld. In de Kromme Rijnstreek zijn tal van leuke en gezellige boerderijwinkels en landwinkels te vinden. Ze werken samen onder het motto 'Puur uit de Streek'. Hieronder vindt u een aantal winkels waar men het heerlijke vlees van het RijnRund® verkoopt:

 
Supermarkten

Er zijn ook steeds meer supermarkten geïnteresseerd in het heerlijke vlees van RijnRund®. Hieronder vindt u de supermarkten waar RijnRund® in de schappen ligt:


Online verkoop

Op dit moment werken wij er hard aan om u in de toekomst de mogelijkheid te bieden om RijnRund® via internet te bestellen. Op deze manier kunt u vanaf elke plek op elk moment RijnRund® bestellen. Tot die tijd kunt u RijnRund® bestellen via het contactformulier op deze site.